Kép

  ÁLTALÁNOS MOSÁSI TUDNIVALÓK

Termékeink anyagának gondozása nem ördöngösség! Csak kövesd ezeket az egyszerű utasításokat és termékeid hosszú időn kerezstül szépek maradnak és sokáig örömöd lesz bennük! 

 

Kép

Ágyneműhuzataink a legpuhább luxus pamutból készültek és éveken át extra kényelmet biztosítanak. Ahhoz, hogy sokáig teljességében élvezhesd ágyneműhuzatainkat, javasoljuk, hogy tartsd be az alábbi szabályokat.

Semmi sem aranyozza be jobban a napod, mint a frissen mosott ágynemű illata. Azt javasoljuk, hogy az új ágyneműt mosd ki még az első használat előtt. Minden termék belsejében találsz egy címként a megfelelő kezelésről, kérjük hogy ezeket a javaslatokat kövesd.

Válogasd szét a mosni valókat színek szerint, és kövesd a mosási javaslatokat, hogy, mosás közben is megfelelő kezelésben részesüljenek a textíliák és sokáig tudd őket élvezni. A sötét színeket mosd külön. A huzatokat mindig kifordítva tedd a mosógépbe és ne töltsd túl a mosógépet. Ne használj túl sok öblítőt, csakis a csomagoláson jelzett mennyiségeket és lehetőleg fehérítőmentes terméket használj. A mosási program lejártával azonnal vedd ki a huzatokat a gépből, ezzel biztosíthatod a kifogástalan frissességüket.

 

  KEZELESI JELKÉPEK

Minden termék belsejében találsz egy címkét a megfelelő kezelésről, kérjük hogy ezeket a javaslatokat kövesd.  

 

 

Kép
30 ℃-on mosható
Kép
40 ℃-on mosható
Kép
60 ℃-on mosható
Kép
kímélő mosás és centrifuga
Kép
kímélő gépi mosás
Kép
csak kézimosás
Kép
legfeljebb 150 ℃-on vasalható
Kép
legfeljebb 110 ℃-on vasalható
Kép
vegyileg tisztítható
Kép
nem fehéríthető
Kép
nem mosható
Kép
gépben alacsony hőfokon szárítható
Kép
vegyileg nem tisztítható
Kép
nem vasalható
Kép
gépben nem szárítható

 

 

roomfive